Skip to main content

Coaching en begeleiding naar werk gaf Jesse het kleine, maar nodige duwtje! 

Jesse (32) meldde zich aan bij het Werkcentrum omdat hij vastliep in zijn toenmalige baan als controller. 

Jesse kwam terecht bij re-integratiecoach Astrid. Zij ondersteunde hem in het vinden van een passende plek. Astrid nam de tijd om een goede werkrelatie met Jesse op te bouwen. De stappen richting werk die Jesse wilde zetten, sloten goed aan bij het begeleidingstraject dat hij daarvoor had doorlopen om zich weer werkfit te voelen. 

Oriëntatie op een nieuwe richting 

Jesse wilde eerst onderzoeken of het vak leraar iets voor hem zou zijn. Past dit beroep bij hem? Met gerichte opdrachten ging Jesse stapsgewijs aan de slag. Astrid beschikt over een groot werkgeversnetwerk: door Jesse te koppelen aan een docent in het onderwijs en mee te lopen in de lessen, kon Jesse ervaren of het bij hem paste. Dit heeft Jesse aan het denken gezet. Hij besloot uiteindelijk een andere keuze te maken. 

Een nieuwe baan voor Jesse 

Astrid en Jesse hebben samen gekeken welke richting wel bij Jesse past. Het resultaat was dat Jesse zich weer mentaal fit voelde om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Onlangs is hij gestart als financieel controller bij een softwarebedrijf. Dit werk geeft hem veel voldoening en past hem als een goed zittende jas: een fijne werksfeer gericht op persoonlijke ontwikkeling! Hij wist vol overtuiging een nieuwe weg in te slaan met inzet van de begeleiding die hem het nodige duwtje gaf! 

Jesse merkt zelf dat zijn zelfvertrouwen is gegroeid door de aanpak van Astrid. “Ik heb ontdekt waar ik goed in ben en durf weer nieuwe stappen te zetten. Het Werkcentrum heeft me daar op een hele persoonlijke manier mee geholpen.” 

Meld je aan

Wil jij ook hulp en passende begeleiding om weer werkfit te worden? Neem contact met ons op of kom langs tijdens één van de spreekuren!