Skip to main content

Start Werkcentrum Zuid-Kennemerland en IJmond: een plek waar iedereen kan binnenlopen!

Het Werkcentrum Zuid-Kennemerland en IJmond opent de deuren: één centrale plek waar je terecht kunt met al je vragen over werk, leren en meer. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen, en hoe je ons kunt bereiken? We vertellen het je in dit nieuwsitem!

Het is belangrijk dat iedereen in Nederland weet waar ze hulp kunnen krijgen met bijvoorbeeld het vinden van een baan, omscholing en taal. Tot nu toe kon je hiervoor in Zuid-Kennemerland en IJmond terecht bij ZKIJ Werkt Door, maar in andere regio’s had dit een andere naam. Daarom is besloten om door het hele land Werkcentra op te richten onder dezelfde naam.

Wanneer kun je bij het Werkcentrum Zuid-Kennemerland en IJmond terecht?

Vanaf nu kunnen werkzoekenden, werkenden en werkgevers met vragen over werk, scholing en ontwikkeling terecht bij het Werkcentrum Zuid-Kennemerland en IJmond. We zijn er voor iedereen in de regio. Je kunt tijdens de inloopspreekuren gewoon binnenlopen: een afspraak maken is niet nodig. Daarnaast kun je via de website ook contact opnemen of met je vraag bellen tijdens het telefonisch spreekuur.

Bij het Werkcentrum Zuid-Kennemerland en IJmond kom je langs om:

  • Te ontdekken welk beroep bij je past;
  • Weer werkfit te worden;
  • Jezelf te ontwikkelen door te leren;
  • Hulp te krijgen bij het vinden van werk;
  • Hulp te krijgen bij het leren van de Nederlandse taal voor werk.

Ook werkgevers kunnen bij het Werkcentrum terecht wanneer zij bijvoorbeeld op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Zo brengen we werkgevers en werkzoekenden goed bij elkaar.

Het Werkcentrum werkt voor jou!

Kunnen we jou helpen met een vraag over werk? Neem contact met ons op of kijk in onze agenda waar en wanneer je langs kunt komen of ons kunt bellen. Ook kun je je onderaan de website inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Tot ziens bij het Werkcentrum!