Ga naar de hoofdinhoud

Werkcentrum ZKIJ bezoekt de Feestweek in Santpoort

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun vraag over werk of scholing, is het Werkcentrum Zuid-Kennemerland en IJmond vaak in de regio te vinden. Zie je onze banner of bakfiets staan, bijvoorbeeld op een markt in de buurt? Dan kun je onze arbeidscoaches aanspreken voor gratis en vrijblijvend advies over werk, leren en meer.

Feestweek Santpoort 

Ook op de jaarlijkse Feestweek in Santpoort was het Werkcentrum aanwezig. Loopbaancoach Tabolien Jorritsma, enthousiast vertegenwoordigster van het Werkcentrum en liefhebber van vrijmarkten, had een plek gevonden.  Vrijdag 2 augustus was het prachtig weer en met veel vrolijke, gezellige mensen heeft zij bezoekers van de markt gesproken over de dienstverlening van het Werkcentrum. En met succes, want er staan al een paar afspraken gepland!

Benieuwd waar we langskomen? Blijf op de hoogte 

Heb je een vraag over werk of scholing? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een (nieuwe) baan, of omdat je twijfelt over een ander beroep? Kom gerust eens langs bij het Werkcentrum. Je kunt langskomen op onze wekelijkse inloopspreekuren of bellen naar het telefonisch spreekuur (bekijk alle openingstijden in de agenda), maar je vindt ons regelmatig ook in de regio. Op onze sociale media (Facebook, Instagram en LinkedIn) blijf je goed op de hoogte van de evenementen en plekken waar je ons kunt vinden. Je kunt natuurlijk ook in onze agenda kijken voor alle aankomende evenementen.