Ga naar de hoofdinhoud

Werkzoekenden weten het Werkcentrum te vinden op de markt in Heemskerk 

Om zoveel mogelijk werkzoekenden te kunnen bereiken en helpen met hun vraag over werk of scholing, is het Werkcentrum vaak in de regio te vinden. Op vrijdag 19 juli bezochten we met de herkenbare bakfiets de markt in Heemskerk. Arbeidscoach Margriet Kuiper vertelt: 

“Vrijdag 19 juli, op een zonovergoten markt in Heemskerk, hebben we leuke en enthousiaste gesprekken gevoerd met geïnteresseerden. Goed om te merken dat we op deze manier inwoners weten te bereiken die vragen hebben over scholing, werk, solliciteren of oriënteren op (ander) werk. 

Er was zelfs iemand die een stapel flyers meenam om te geven aan anderen. Deze hulp wordt bijzonder gewaardeerd! 

En… we komen terug. In september of oktober gaan we nog een keer op de markt staan met onze bakfiets. Hou vooral de website in de gaten voor de exacte datum.” 

Benieuwd waar we langskomen? Blijf op de hoogte 

Zie je onze bakfiets staan, dan kun je onze arbeidscoaches aanspreken voor gratis en vrijblijvend advies over werk, leren en meer. Bijvoorbeeld wanneer je twijfelt of een andere baan misschien iets voor jou is, of niet weet wat voor werk goed bij je past.  

Op onze sociale media (Facebook, Instagram en LinkedIn) blijf je goed op de hoogte van de evenementen en plekken waar je ons kunt vinden. Je kunt natuurlijk ook in onze agenda kijken voor alle aankomende evenementen.